Brochure

Een brochure vol tips &
tricks voor uw wasdroger

Het gemiddelde huishouden kan niet meer zonder wasdroger. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook ruimte. Lees in de brochure welke het wasdroger het beste bij uw huishouden past!

aankooptips

01

Drogercapaciteit

“Hoeveel was moet er eigenlijk in je droger passen? Als je alleen of met z’n tweeën bent is een capaciteit van 6 tot 7 kilo genoeg. Tot maximaal vijf personen voldoet 7 tot 8 kilo. Met meer dan vijf personen heb je een capaciteit van meer dan 8 kilo nodig. Hiervoor bestaan ook drogers met een capaciteit van 9 kilo.”

02

Energieverbruik

“Als je energiezuinig wil drogen, moet je voor een A+++ warmtepompdroger kiezen. Hiermee bespaar je bijna €90,- per jaar in vergelijking met een condensdroger van energieklasse B. Let er ook op dat de trommel van de droger net zo groot is als de wasmachine, dan hoeft de droger minder vaak te draaien.”

03

Geluidsniveau

“Als de droger in de buurt van je slaapkamer of woonkamer komt te staan, is het fijn om een stille droger te hebben. Als een wasdroger minder geluid maakt dan 64 decibel wordt dit beschouwd als een stille droger. Zo kun je rustig slapen of televisie kijken zonder last te hebben van de droger.”

We hopen u aan de hand van de brochure voldoende geïnformeerd te hebben over de verschillende wasdrogers en bijbehorende tips. Heeft u toch nog vragen of wilt u graag ons advies bij de aankoop van een wasdroger? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag.

Whatsapp ons

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?