Over Ons

Engelen Witgoed Center kent een rijke historie. Al sinds 1977 staan wij bekend om onze service bij het repareren van grote huishoudelijke apparaten. Vandaar ook onze slogan: Het beste van nu met de service van toen! In 1977 droegen we de naam EVE Technische Service en waren we gevestigd aan de Mathildelaan in Eindhoven. Ondertussen zijn we bijna 40 jaar verder en zijn we niet alleen van naam, maar ook van locatie gewisseld. We gaan tegenwoordig als Engelen Witgoed Center door het leven en onze winkel en reparatieservice is gevestigd aan de Zeelsterstraat 145, wel nog steeds in Eindhoven.
In onze winkel kunnen wij u uitstekend adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe wasmachine, droger, was-droogcombinatie, vriezer of vaatwasser. Voor ieder budget hebben we een passende oplossing. Voor de service die vroeger zo gewoon was, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Heeft u onverhoopt problemen met uw nieuwe of oude wasmachine, vaatwasser of ander groot huishoudelijk apparaat? Dan kunt u voor service gewoon bij ons terecht! Wij helpen u graag weer op weg. We stellen een duidelijke diagnose en bieden u een passende oplossing aan. Bel, mail of WhatsApp ons met uw vraag en we komen er zo snel mogelijk bij u op terug.
WhatsApp hoor ik u denken?! Ja WhatsApp! Ook wij gaan met onze tijd mee. We kregen steeds vaker vragen of bepaalde apparaten via WhatsApp. Vandaar dat we deze service nu voor iedereen aan bieden. Heeft u dus een probleem met uw wasmachine? Stuur ons een foto van het typenummer van uw wasmachine en eventueel een foto van het probleem, dan komen wij zo snel mogelijk met een oplossing, zo simpel kan het zijn. Heeft u geen WhatsApp? Geen probleem. U kunt ons ook gewoon bellen of mailen. En als u bij ons langs wilt komen, is dat natuurlijk ook geen probleem de koffie staat klaar.
Whatsapp ons