Reparatieformulier

Erg vervelend te horen dat uw apparaat niet meer (goed) werkt! Gelukkig kunnen wij u helpen, als u onderstaand formulier invult maken we zo snel mogelijk een afspraak met u om uw apparaat te repareren. Indien u de reparatie te duur vindt of als reparatie niet mogelijk is kunnen wij u ook een nieuw apparaat leveren. Schaft u dit nieuwe apparaat bij ons aan? Dan krijgt u de reparatiekosten van €50,00 van ons terug!

  This form is also available in English

  Persoonlijke gegevens

  Adres

  Voorkeursdatum & tijdstip

  Apparaatgegevens

  Optioneel: voeg een afbeelding toe aan je verzoek:  Deze mensen gingen u al voor

  • Henk van Dooremolen
   Geweldige service. Vlotte afwerking. We hebben nu een vaatwasser, droger, oven en inductiekookplaat gekocht. Meer dan tevreden over inbouw, service, snelheid. We willen nooit meer naar een andere zaak!
   Henk van Dooremolen
  • Bjorn Bakker
   Wat een topservice van Van Engelen! Na een aantal tevergeefse pogingen om onze oude wasdroger te repareren toch de keuze gemaakt om een nieuwe droger aan te schaffen. De eerder gemaakte kosten komen te vervallen en ook nog een aantrekkelijke aanschafprijs voor de nieuwe droger. Grote klasse voor Peter van Engelen en zijn team! Chapeau!
   Bjorn Bakker
  • Barbara Alewijns
   Altijd tevreden de deur uit. Top service en goed advies. Voor mij geen ander
   Barbara Alewijns
  • Alexander Dambacher
   betrouwbaar, uitstekende service.
   Alexander Dambacher
  • Theo Paesen
   Mijn wasmachine doet het weer! De monteur was zeer kundig, mooi op tijd en de eindprijs viel nog lager uit ook! Wij zijn zeer tevreden. Betrouwbaar bedrijf en uitstekende service.
   Theo Paesen
  • Cees Collart
   Prima zaak van Peer Engelen met ouderwets goede service zoals je deze nog maar zelden tegen komt. Ik kan Engelen Witgoed echt iedereen aanraden.
   Cees Collart
  • Jos Habraken
   Prima zaak van Peer Engelen met ouderwets goede service zoals je deze nog maar zelden tegen komt. Ik kan Engelen Witgoed echt iedereen aanraden.
   Jos Habraken
  • Frank van Pelt
   Super Service. Een aanrader voor iedereen. Reparaties worden vakkundig uitgevoerd
   Frank van Pelt
  • Armandus K.
   Goed advies, laat ter vergelijking, op papier, ook apparaten van andere merken zien zodat je zelf een goede keuze kunt maken. Repareert ook apparaten die niet bij hen zijn gekocht.
   Armandus K.
  • Jan Aarts
   Wij hebben tot op heden alleen maar pos. ervaring op de service, er is alles aan gedaan om de oude machines draaiende te houden, maar op is op en hebben inmiddels nieuwe machines aangeschaft. Zelfs Miele laat soms een steekje vallen, ook daar is met bemiddeling door v Engelen alles voor 100% opgelost.
   Jan Aarts
  Whatsapp ons