Vacature Servicemedewerker

allround Service-medewerker

Het beste van nu, met de service van vroeger. Dat is waar wij bij Engelen Witgoed voor staan. De beste witgoedapparaten persoonlijk aan huis gebracht en geïnstalleerd. Defecte witgoedapparaten professioneel gerepareerd. Advies op maat bij een aankoop in onze winkel. En dat allemaal gepaard met een glimlach en een gezellig praatje. Dat is wat wij dagelijks doen en waar wij jouw hulp bij kunnen gebruiken! 

Van verkoop tot installatie, bij Engelen Witgoed doen we het allemaal zelf. We zijn een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Onze klanten komen dus niet alleen naar ons toe voor het assortiment, maar ook voor onze ervaring en persoonlijke service. Want dat is waar Engelen Witgoed Center zich mee onderscheid: het beste van nu, met de service van vroeger.

"sluit je aan bij het e-team!"

Als een hecht familiebedrijf leveren wij het volledige servicepakket zelf: we adviseren klanten bij de aanschaf van een nieuw witgoedapparaat in de winkel, leveren en installeren de aangekochte apparaten bij klanten in de regio Eindhoven, en voeren reparatiewerkzaamheden uit. De werkzaamheden bij Engelen Witgoed Center zijn dus ontzettend afwisselend, wat het werk ook zo leuk maakt.

We zijn op zoek naar een servicegerichte monteur met een vlotte babbel die ons fulltime kan ondersteunen bij onze dagelijkse werkzaamheden. Kennis in de witgoedbranche is niet nodig, maar er moet wel interesse voor zijn. Je zal komen te werken in een klein team met een flinke dosis humor en gezelligheid. Iedere dag zal weer anders zijn: de ene dag rijd je van adres naar adres om storingen te verhelpen, de andere dag help je klanten in de winkel hun perfecte witgoedmatch te vinden. 

wie ben jij?

Wat mag je verwachten?

Herken jij jezelf hierin en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu en sluit je aan bij het E-team!

Peter Engelen bij Engelen Witgoed Center op de pagina over wasdrogers inclusief brochure
gdpr-image
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring en de website te verbeteren. Door gebruik de maken van deze website ga je akkoord met ons privacybeleid.
Lees Meer