Verkopen jullie ook losse onderdelen?

Wij verkopen geen losse onderdelen.

Welke merken repareert Engelen Witgoed Center?

Wij kunnen alle merken zelf repareren. Voor Bosch en Siemens zijn wij ook servicepartner, wij mogen binnen de fabrieksgarantie dan ook repareren voor deze merken. Tenzij ander afgesproken, wordt er bij reparatie uitsluitend gebruik gemaakt van nieuwe onderdelen, of, wanneer dit met de cliënt is besproken, ruil of alternatieve onderdelen, dit wordt duidelijk vermeld op de reparatie bon. Er worden geen onderdelen geïnstalleerd of gemonteerd die door de cliënt zelf worden aangeleverd.

Na een voltooide reparatie geven wij een garantie van een maand op de uitgevoerde reparatie en de daarbij gebruikte onderdelen (tenzij anders vermeld op de bon). Deze garantie gaat in na betaling van de uitgevoerde reparatie. Op schoonmaak- c.q. onderhoudsbeurten, slangen en rubbers alsmede op reparaties, verricht aan apparaten met bliksem-, water-, of vochtschade wordt geen garantie gegeven, tenzij op de reparatie bon uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld.

In welk gebied bezorgen en repareren jullie?

Wij bezorgen en repareren binnen in een straal van 20 kilometer rondom Engelen Witgoed in Eindhoven. Ons werkgebied bevat onder andere Eindhoven, Veldhoven, Geldrop, Mierlo, Nuenen, Heeze, Leende, Best, Sint-Oedenrode, Son en Breugel en andere plaatsen. Wilt u zeker weten dat wij uw apparaat bij u kunnen bezorgen? Neem dan contact op via mail, Whatsapp, telefoon of vul ons contactformulier in.

Wat kost het om een vrijstaand apparaat te laten bezorgen?

Wij bezorgen alle apparaten gratis, tenzij anders aangegeven, op de door u gewenste verdieping, sluiten de machine aan op bestaande aansluitingen, voeren het verpakkingsmateriaal af en nemen eventueel uw oude machine retour. Vervolgens geven we u nog een korte demonstratie van het door u gekochte product.

Ook nemen wij uw oude machine en het verpakkingsmateriaal gratis mee retour. Buiten ons werkgebied leveren wij momenteel geen vrijstaande apparatuur. U kunt vooraf betalen via iDeal of u kunt met uw pinpas of contact betalen bij levering.

Inbegrepen werkzaamheden
·         Afkoppelen van de oude apparatuur
·         Verwijderen van oude apparatuur
·         Plaatsen van nieuwe apparatuur (ook op een verdieping)
·         Afstellen nieuwe apparatuur
·         Aansluiten nieuwe apparatuur
·         Testen nieuwe apparatuur (waar mogelijk)
·         Korte demo van uw nieuwe apparatuur
·         Gratis retournemen van oude apparatuur en verpakkingsmateriaal

Niet inbegrepen werkzaamheden
·         Aansluiten apparatuur op trekschakelaar
·         Omdraaien van draairichting van de deur

Wat kost het om een apparaat te laten inbouw?

Binnen ons werkgebied leveren wij alle inbouwapparatuur in principe gratis, als dat niet het geval is vermelden wij dit bij het product. Belangrijk is dat wij geen aanpassingen van bouwkundige aard doen en alle aansluitingen aanwezig moeten zijn. Ook moet de nis waar het inbouwapparaat ingebouwd moet worden groot genoeg zijn. Deze inbouwmaten vermelde wij in de meeste gevallen op onze site, bij twijfel kunt u ook contact opnemen met ons via mail, Whatsapp, telefoon of vul ons contactformulier in.
Onze eigen servicedienst kan uw bestelde inbouwapparatuur vakkundig installeren en monteren. Wij nemen uw oude machine en het verpakkingsmateriaal gratis mee retour. Buiten ons werkgebied leveren wij momenteel geen inbouw apparatuur. U kunt vooraf betalen via iDeal of u kunt met uw pinas of contact betalen bij levering.

Inbegrepen werkzaamheden
·         Verwijderen van plint
·         Afkoppelen van oude apparatuur
·         Verwijderen van oude apparatuur
·         Plaatsen van nieuwe apparatuur (ook op een verdieping)
·         Afstellen nieuwe apparatuur
·         (Keuken)deur terugplaatsen en stellen
·         Plint terugplaatsen
·         Aansluiten nieuwe apparatuur
·         Testen nieuwe apparatuur (waar mogelijk)
·         Korte demo van uw nieuwe apparatuur
·         Gratis retournemen van oude apparatuur en verpakkingsmateriaal

Niet begrepen werkzaamheden
·         Aanleggen of verleggen van stroom-, gas-, water- of afvoerleidingen
·         Stellen aangrenzende (keuken)kastjes

Kan ik ook een apparaat ook zelf ophalen?

U kunt alle vrijstaande apparaten ook bij ons ophalen tijdens openingstijden van onze winkel, indien op voorraad kan dat vaak nog dezelfde werkdag. Ophalen kan op de Zeelsterstraat 145 in Eindhoven. U kunt vooraf betalen via iDeal of u kunt met uw pinpas of contact betalen bij aflevering.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

·         iDEAL (direct verwerkt)
·         PIN of contant (u betaalt het product contant of met uw pinpas bij aflevering)

Indien u kiest om via iDEAL te behalen wordt deze betaling veilig verwerkt via Mollie. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare betaling door het gebruik van SSL-encryptie om uw betaalinformatie te beschermen.

Wat doen jullie wel/niet?

·         Tot en met de vierde verdieping, maar alleen over vaste trappen. Wij leveren niet op verdiepingen die alleen te bereiken zijn via ladders of vlizotrappen. Ook moet het trapgat breed genoeg zijn om het apparaat naar boven te krijgen. Als er een lift aanwezig is bezorgen wij tot en met de verdieping waar de lift kan komen zolang het apparaat in de lift past.
·         Wij doen geen aanpassingen van bouwkundige aard. Een stopcontact, afvoer en waterleiding (indien van toepassing op het apparaat) dient aanwezig te zijn.
·         Wij doen geen aanpassingen in de meterkast, een aparte groep voor een inductiekookplaat moet dus al aanwezig zijn
·         Fornuizen groter dan 60 cm en side-by-side koelkasten leveren wij alleen op de begane grond. Als er een lift aanwezig is waar het apparaat inpast dan leveren wij tot en met de verdieping waar wij met de lift kunnen komen.
·         Installeren van afzuigkappen doen wij niet
·         Wij leveren geen losse onderdelen