Een brochure vol tips &
tricks over verschillende
soorten drogers

Het gemiddelde huishouden kan niet meer zonder wasdroger. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook ruimte. In deze brochure worden vragen behandeld als: wat is een warmtepompdroger en een condensdroger? Wat is het verschil tussen warmtepompdrogers en condensdrogers? Download de brochure en lees welke soort droger het beste bij uw huishouden past!

  sneakpeek soorten drogers

  Wat is het verschil tussen warmtepompdrogers en condensdrogers?

  De twee meest verkochte wasdrogers zijn condensdrogers en warmtepompdrogers, maar wat is nou het verschil tussen warmtepompdrogers en condensdrogers?
  Een condensdroger voert de vochtige lucht niet af naar buiten, maar voert deze af via een waterafvoerpijp of vangt deze op in een condensbak. Een warmtepompdroger, daarentegen, herbruikt de warme lucht die de was droogt met een ingebouwde pomp. Hierdoor is de warmtepompdroger, in vergelijking met de condensdroger, de meest zuinige droger. Dit is dan ook het grootste voordeel van een warmtepompdroger.

  Naast de condens- en warmtepompdroger bestaat ook de luchtafvoerdroger. Deze droger verbruikt echter te veel energie en is slecht voor het milieu. Dit verouderde model wordt daarom ook bijna niet meer verkocht.

  We hopen u aan de hand van de brochure voldoende geïnformeerd te hebben over de verschillende wasdrogers en bijbehorende tips. Heeft u toch nog vragen of wilt u graag ons advies bij de aankoop van een wasdroger? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag.

  Uw wasdroger laten repareren?

  Wilt u geen nieuwe wasdroger aanschaffen maar heeft u een reparatie nodig voor uw huidige wasdroger? Vul dan het formulier in op onze pagina voor reparatie: reparatie. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u om uw apparaat te repareren. 

  Peter Engelen bij Engelen Witgoed Center op de pagina over wasdrogers inclusief brochure